Index

Privacy Policy

20.12.2022

1. Johdanto

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkea Polestar Performance AB:n ja/tai Polestar Automotive Finland Oy:n (”Polestar” tai ”me”) suorittamaa henkilötietojen käsittelyä lukuun ottamatta seuraavia: 

  • autoihimme liittyvä henkilötietojen käsittely, jota on selostettu Autoja koskevassa tietosuojaselosteessa [tulossa pian] ja 

  • sovelluksiimme liittyvä henkilötietojen käsittely, jota on selostettu sovelluskohtaisessa tietosuojaselosteessa [tulossa pian]. 

Meille on tärkeää, että tunnet olevasi aina turvassa ja tietoinen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja käsittelemme ja miksi, kuinka käsittelemme henkilötietoja, kuinka varmistamme, että henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, sekä mitkä ovat oikeutesi rekisteröitynä. Ota epäröimättä yhteyttä meihin tai tietosuojavastaavaamme, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä. Ks. yhteystiedot

Tätä käytäntöä päivitetään jatkuvasti vastaamaan sitä, kuinka Polestar kulloinkin käsittelee henkilötietojasi. Lue lisää

2. Missä tilanteissa henkilötietojasi käsitellään?

2.1 Yleiskatsaus

Tässä osiossa kerromme, mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mitä tarkoituksia varten, mikä on käsittelyn oikeusperuste, kuinka kauan henkilötietojasi käsitellään ja ketkä ovat henkilötietojen rekisterinpitäjiä kussakin käsittelytarkoituksessa. Saatamme käsitellä henkilötietojasi samalla kertaa useita seuraavassa kuvattuja tarkoituksia varten. Tiedot jaetaan seuraaviin osiin: 

  • 1.

    Polestar-verkkosivusto – chat-toimintoon ja polestar.com-tiliisi liittyvät sekä evästeiden avulla kerätyt henkilötiedot. Lue lisää.  

  • 2.

    Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen – Polestar ID -käyttäjätileihisi, ostamiisi tuotteisiin ja palveluihin, auton ennakkovaraukseen ja jonotuslistoihin, koeajojen varauksiin, huoltoaikojen varauksiin, suositteluohjelmaamme, Polestar Fleet Portal -portaaliimme, ajoneuvon omistajanvaihtopyyntöjen käsittelyyn sekä vieraille tarjottavaan WiFi-verkkoon liittyvät henkilötiedot. Lue lisää.  

  • 3.

    Yhteydenpito sinuun – asiakastukeemme, yhteydenpitoon sosiaalisessa mediassa ja Polestar-yhteisössä, virtuaaliseen ja digitaaliseen neuvontaamme, tapahtumiimme ja kilpailuihimme sekä keskeneräisiä tilauksia koskeviin muistutuksiin liittyvät henkilötiedot. Lue lisää.  

  • 4.

    Liiketoimintamme, brändiemme, tuotteidemme ja palveluidemme markkinointi – puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivustoilla ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan markkinointiin ja lehdistötiedotteisiin liittyvät henkilötiedot sekä tapahtumiin osallistuvien henkilöiden valokuvien ja videoiden käyttö markkinointimateriaaleissa. Tästä osiosta löydät myös tietoja markkinointitarkoituksia varten tekemästämme profiloinnista. Lue lisää

  • 5.

    Liiketoimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen – kysely- ja markkinatutkimuksiin, henkilöstön koulutukseen sekä liiketoiminnan, järjestelmien, tuotteiden ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen liittyvät henkilötiedot. Lue lisää

  • 6.

    Työpaikan hakeminen Polestarilta. Lue lisää

  • 7.

    Lakien, oikeudellisten velvoitteiden ja vapaaehtoisten sitoumusten noudattaminen sekä korvausvaatimuksiin, kiistoihin, valvontaan jne. liittyvät toimet – takaisinkutsuihin, korvausvaatimuksiin ja reklamaatioihin, rekisteröityjen pyyntöihin, rekisteröityjen valituksiin, tietoturvaloukkauksiin ja valvontaan, kiistoihin, kirjanpitoon, taloudelliseen raportointiin, yrityskauppojen yhteydessä siirrettäviin tietoihin sekä viranomaisille luovutettaviin tietoihin liittyvät henkilötiedot. Lue lisää

2.2 Polestarin verkkosivusto

2.2.1 Verkkoanalytiikka/evästeet

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme sinusta tiettyjä tietoja evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla. Tarkoituksena on varmistaa verkkosivustomme toiminta, parantaa verkkosivustomme käyttökokemusta, kerätä kävijätilastoja ja tarjota sinua kiinnostavaa markkinointia eri kanavissa (katso lisätietoja markkinointitarkoituksesta). Lisätietoja evästeiden hallinnasta on evästekäytännössämme. Polestar Performance AB on rekisterinpitäjä verkkoanalytiikkaan/evästeisiin liittyvässä käsittelyssä. . 

2.2.2 Chat-toiminto

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme keskustella kanssasi chat-toiminnossa, vastata kysymyksiisi ja tarjota pyytämiäsi tietoja, tuotteita ja palveluita. Lue lisää chat-toimintoon liittyvästä henkilötietojen käsittelystä asiakastukea käsittelevästä kohdasta. Polestar Performance AB ja Polestar Automotive Finland Oy ovat yhteisrekisterinpitäjiä chat-toimintoon liittyvässä henkilötietojen käsittelyssä. 

2.2.3 Polestar ID -käyttäjätilisi polestar.com-sivustolla

Käsittelemme nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, salasanaasi, markkinakohtaisia tietoja ja kielivalintaasi, jotta voit luoda käyttäjätilin verkkosivustollamme, kirjautua sille ja käyttää Polestar ID -tunnuksia edellyttäviä verkkopalveluita. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste on sopimuksen täytäntöön paneminen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). Jatkamme henkilötietojesi käsittelyä enintään kolmekymmentä (30) päivää tilisi sulkemisen jälkeen. Polestar Performance AB on rekisterinpitäjä Polestar ID -käyttäjätiliisi liittyvässä käsittelyssä. 

2.5.1 Profilointi

Varmistaaksemme, että meiltä saamasi markkinointi ja muu viestintä on sinulle merkityksellistä henkilökohtaisessa tilanteessasi, yhdistelemme tietyn tyyppisiä tietoja, jotta voimme ennakoida mieltymyksiäsi ja luokitella sinut kuuluvaksi tiettyyn segmenttiin. Yhteen segmenttiin kuuluu yleensä 5 000–15 000 henkilöä, joilla on samat mieltymykset, kiinnostuksen kohteet ja käyttäytymismallit. Kaikki samaan segmenttiin luokitellut henkilöt saavat samantyyppistä markkinointia. Luomiimme segmentteihin voi kuulua esimerkiksi ”tuotesivulla vierailleet henkilöt, jotka aloittivat konfiguraation ja valitsivat värin void”.   

Tätä varten käsittelemme IP-osoitettasi sekä tietoja siitä, kuinka olet selannut verkkosivustoamme, kuten tietoja sinua kiinnostavista tuotteista ja konfiguraatioista, laitteistasi, yksilöivistä verkkotunnisteista ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla julkaistaville ilmoituksillemme tekemistäsi toiminnoista (”verkkokäyttäytymistiedot”), pseudonymisoidussa muodossa. Jos hyväksyt evästeiden käytön sisällön kohdentamisessa ja mainonnassa, yhdistämme verkkokäyttäytymistietosi koottuihin tietoihin, jotka on saatu kolmannen osapuolen tietojen toimittajilta evästeiden kautta, kuten tietoihin henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, demografisista tiedoistasi ja sisällön käytöstä (”kolmannen osapuolen tiedot”), ja tietoihin, jotka annat meille ollessasi yhteydessä meihin, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, postinumero, asuinmaa, kiinnostuksesi kohteet, ostamasi tuotteet tai palvelut sekä yhteydenpitosi meihin (”asiakastiedot”). Nämä tiedot määrittelevät, mihin segmenttiin kuulut. 

Segmenttitietojasi voidaan käyttää myös niin kutsuttujen samankaltaisten yleisöjen luomiseen. Se tarkoittaa, että luomme kohdeyleisöjä tiettyyn segmenttiin kuuluvien henkilöiden yhteisten ominaisuuksien perusteella. Näin voimme kohdistaa markkinointia henkilöille, joiden mielenkiinnon kohteet, käyttäytyminen tai henkilökohtaiset ominaisuudet ovat samanlaisia kuin niillä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan. Käytämme toisin sanoen segmenttitietojasi apuna kohdistaaksemme markkinointia muille henkilöille, joilla on samat ominaisuudet. 

Käytämme segmenttitietojasi myös saadaksemme paremman yleisen käsityksen sinusta ja tarpeistasi, tarjotaksemme parempaa asiakastukea ja seurataksemme yhteydenpitoasi meihin. 

Segmenttitiedoillasi ei ole mitään oikeudellisia tai muita vastaavia vaikutuksia sinuun. Oikeusperuste evästeiden asettamiseen ja edellä mainittujen tietojen keräämiseen niiden avulla sekä tällaisten tietojen käsittelemiseen on suostumuksesi; lue lisätietoja evästekäytännöstämme. Oikeusperuste profiilien luontiin, sijoittamisellesi tiettyyn segmenttiin, samankaltaisten yleisöjen luontiin ja segmenttitietoihisi perustuvan markkinoinnin lähettämiseen sinulle on suostumuksesi markkinointiin ja profilointiin. 

3. Mistä saamme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietojasi pääosin suoraan sinulta, mutta keräämme niitä muistakin lähteistä esimerkiksi seuraavissa tapauksissa: 

  • Kun päätät rahoittaa ajoneuvosi leasingilla tai lainalla: keräämme tietoja rahoitus- tai leasinghakemuksesi tilanteesta rahoitus- tai leasingyhtiöltä. 

  • Kun autollesi tehdään huolto: keräämme tietoja huoltotoimista, joita autollesi tehdään korjaamolla. 

  • Kun meidän on tarkistettava rekisteröity omistaja viranomaisilta (Suomessa Traficom) takaisinvetoasioissa: keräämme nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi viranomaiselta. 

  • Kun saamme omistajanvaihdospyynnön ajoneuvon rekisteröidyltä omistajalta: keräämme uuden omistajan sähköpostiosoitteen rekisteröidyltä omistajalta. 

  • Kun kirjaamme sinusta henkilötietoja, kuten ostamasi ajoneuvon tunnusnumeron ja rekisteritunnuksen, joita käsitellään henkilötietoinasi. Saatamme myös seurata esimerkiksi verkkokäyttäytymistäsi ja luokitella sinut sen perusteella tiettyyn segmenttiin. Lue lisää

4. Henkilötietojesi luovuttaminen

4.1 Kuinka ja kenelle henkilötietojasi luovutetaan

Jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sekä noudattaa lakeja ja säädöksiä, meidän on luovutettava henkilötietojasi muille, kuten muille Polestar-konsernin yrityksille ja kolmansille osapuolille, jotka avustavat meitä liiketoimintamme eri osissa ja auttavat meitä toimittamaan tuotteitamme ja palveluitamme. Vastaanottajaryhmät ovat seuraavat: 

  • IT-palveluntarjoajat, esim. yritykset, jotka hallinnoivat IT-ratkaisujemme toimintaa, teknistä tukea ja ylläpitoa 

  • Polestarin tytäryhtiöt 

  • alihankkijat: posti- ja viestipalvelut, pankit ja maksupalveluntarjoajat sekä analytiikkapalveluiden tarjoajat  

  • viranomaiset, kuten poliisi, tietosuojaviranomainen, veroviranomaiset, tuomioistuimet, ajoneuvon rekisteröintiviranomaiset ja lainvalvontaviranomaiset 

  • liikekumppanit, esim. korjaamot, rahoitus- ja leasingyhtiöt, vakuutusyhtiöt, oikeudelliset neuvonantajat, painotalot (markkinointitarkoituksissa), mainostoimistot ja markkinatutkimusyhtiöt  

  • sosiaalisen median alustapalvelut. 

4.2 Henkilötietojesi käsittely EU:n/ETA-alueen ulkopuolella

Pyrimme käsittelemään henkilötietojasi EU:ssa/ETA-alueella. Henkilötietojasi siirretään kuitenkin EU:n/ETA-alueen ulkopuolelle joissakin tilanteissa. Tietojasi voidaan luovuttaa esimerkiksi EU:n/ETA-alueen ulkopuolella toimivalle liikekumppanille tai alihankkijalle.  

Siirrämme henkilötietoja seuraaviin EU:n/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin: Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta. 

Varmistamme aina, että henkilötietoihin sovelletaan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista tietosuojan tasoa silloinkin, kun tiedot siirretään EU:n/ETA-alueen ulkopuolelle. EU:n komissio on päättänyt, että Yhdistynyt kuningaskunta varmistaa riittävän tietosuojan tason (tietosuoja-asetuksen 45 artikla), mutta Yhdysvaltoihin suuntautuvien siirtojen osalta käytämme tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita kaikkien asiaan liittyvien kolmansien osapuolten kanssa (tietosuoja-asetuksen 46 artikla). Lisäksi toteutamme tarvittaessa muita teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, kuten tietojen salauksen (TLS) ja pseudonymisoinnin. 

5. Oikeutesi

Alla on luettelo henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä oikeuksistasi. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, täytä mä verkkolomake tai ota meihin yhteyttä muulla tavoin. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä tai haluat tehdä siitä valituksen, ilmoitathan meille, niin yritämme auttaa. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle asuin- tai työskentelymaassasi tai maassa, jossa uskot loukkauksen tapahtuneen. Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto ja Ruotsissa Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). 

5.1 Oikeus saada pääsy tietoihin ja jäljennös niistä

Sinulla on oikeus saada tieto siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Jos henkilötietojasi käsitellään, sinulla on myös oikeus saada tieto siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoituksiin. Lisäksi sinulla on oikeus saada jäljennös kaikista henkilötiedoistasi, joita käsittelemme. 

Jos olet kiinnostunut tietyistä tiedoista, ilmoitathan siitä pyynnössäsi. Voit esimerkiksi määrittää, minkä tyyppisistä tiedoista olet kiinnostunut (esimerkiksi meillä olevat yhteystietosi) tai miltä ajanjaksolta haluat tietoja. 

5.2 Oikeus virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen oikaisemiseen, päivittämiseen tai täydentämiseen

Jos keräämämme henkilötiedot sinusta ovat epätarkkoja tai virheellisiä, sinulla on oikeus vaatia niiden oikaisemista. Sinulla on myös oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennettyä muun muassa toimittamalla lisäselvitys. 

Kun olemme oikaisseet tai täydentäneet henkilötietosi, ilmoitamme päivityksestä vastaanottajille, joille olemme luovuttaneet henkilötietojasi (tarvittaessa), mikäli se ei ole mahdotonta tai liian vaivalloista. Ilmoitamme myös tietysti pyynnöstäsi, keille henkilötietojasi on luovutettu. 

Jos pyydät tietojesi oikaisua, sinulla on myös oikeus pyytää, että rajoitamme tietojesi käsittelyä niiden paikkansapitävyyden varmistamisen ajaksi.  

5.3 Oikeus henkilötietojen poistamiseen

Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus saada henkilötietosi poistettua, jos jokin seuraavista perusteista täyttyy: 

  • 1.

    henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin 

  • 2.

    peruutat suostumuksesi eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta (soveltuvin osin) 

  • 3.

    henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten ja perut suostumuksesi siihen 

  • 4.

    vastustat käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme, emmekä voi osoittaa käsittelylle perusteltua syytä, joka syrjäyttäisi sinun etusi ja oikeutesi 

  • 5.

    henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti 

  • 6.

    henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi. 

Jos poistamme henkilötiedot pyynnöstäsi, ilmoitamme tästä myös vastaanottajille, joille henkilötietojasi on luovutettu (soveltuvin osin), mikäli se ei ole mahdotonta tai liian vaivalloista. Ilmoitamme myös pyynnöstäsi, keille henkilötietojasi on luovutettu. 

5.4 Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu oikeutetun etumme toteuttamiseen. Jos vastustat käsittelyä, arvioimme tilanteesi perusteella, syrjäyttääkö meidän etumme henkilötietojen käsittelyyn sinun etusi ja oikeutesi siihen, ettei henkilötietoja käsitellä kyseistä tarkoitusta varten. Jos emme pysty esittämään huomattavan tärkeää ja perusteltua syytä, joka syrjäyttää sinun etusi, lopetamme niiden henkilötietojen käsittelyn, joiden käsittelyä vastustat, paitsi jos käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on myös oikeus vaatia meitä rajoittamaan käsittelyä asian tutkinnan ajaksi.  

Sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten ja perua suostumuksesi suoramarkkinointiin.  

5.5 Oikeus perua suostumuksesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus perua suostumuksesi tiettyyn henkilötietojesi käsittelyyn. Voit perua suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä

Peruminen ei vaikuta aiemmin tehtyyn käsittelyyn.  

5.6 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rajoittaminen tarkoittaa tietojen merkitsemistä siten, että niitä saa käsitellä vain tiettyjä rajoitettuja tarkoituksia varten. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen koskee seuraavia tilanteita: 

  • 1.

    Uskot, että henkilötiedot ovat virheellisiä/epätarkkoja, ja olet pyytänyt niiden oikaisemista. Tällöin voit myös pyytää, että rajoitamme tietojen käsittelyä siksi aikaa, kun varmistamme niiden paikkansapitävyyden. 

  • 2.

    Käsittely on lainvastaista, mutta et vaadi henkilötietojen poistamista. 

  • 3.

    Emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 

  • 4.

    Vastustat henkilötietojesi käsittelyä. Tällöin voit myös pyytää, että rajoitamme tietojen käsittelyä odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteemme sinun perusteesi. 

Vaikka olisit pyytänyt meitä rajoittamaan tietojesi käyttöä, meillä on oikeus säilyttämistä lukuun ottamatta käsitellä niitä suostumuksellasi, oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi. Voimme käsitellä henkilötietojasi myös tärkeään yleiseen etuun liittyvistä syistä. 

Ilmoitamme sinulle, kun rajoitus umpeutuu. 

Jos rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä, ilmoitamme tästä myös vastaanottajille, joille henkilötietojasi on luovutettu (soveltuvin osin), mikäli se ei ole mahdotonta tai liian vaivalloista. Ilmoitamme myös pyynnöstäsi, keille henkilötietojasi on luovutettu. 

5.7 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Jos käsittely perustuu suostumukseesi tai väliseemme sopimukseen, sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle (”oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen”). 

6. Yhteystiedot

Polestar Performance AB on niiden rekisteröityjen ensisijainen yhteyshenkilö, jotka haluavat käyttää oikeuksiaan, ja päävastuullinen henkilötietojen käsittelyä koskevien tietojen antamisesta rekisteröidyille silloin, kun rekisterinpitäjänä on Polestar-konserniin kuuluva yritys. Sinulla on ilman muuta oikeus käyttää tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksiasi jokaisen tässä käytännössä mainitun rekisterinpitäjän suhteen. 

Kunkin rekisterinpitäjän yritys- ja yhteystiedot on lueteltu alla. 

Polestar Performance AB on ruotsalainen oikeushenkilö, jonka yritysrekisterinumero on 556653-3096, postiosoite Assar Gabrielssons Väg 9, 405 31 Göteborg, Sweden ja käyntiosoite Polestar HQ, Assar Gabrielssons Väg 9, 418 78 Göteborg.  

Polestar Automotive Finland Oy on suomalainen oikeushenkilö, jonka y-tunnus on 3190838-8 ja osoite C/O Volvo Car Finland Oy, Taivaltie 1, 01610 Vantaa. Polestar Automotive Finland Oy vastaa yhteisrekisterinpitäjänä yleisesti markkinoinnista, myynnistä ja asiakassuhteista sekä markkinakohtaisista palveluista omalla markkina-alueellaan. 

Polestar on nimittänyt Polestar-konserniin tietosuojavastaavan, joka on tavoitettavissa sähköpostitse tai postitse seuraavasti: 

  • Sähköpostiosoite: dpo@polestar.com 

  • Postiosoite: Polestar Performance AB, Attention: Data Protection Officer, 405 31 Göteborg, Sweden 

Prominate Ltd., Yhdistyneen kuningaskunnan oikeushenkilö, jonka yritysrekisterinumero on 07795532 ja osoite 21 Lombard Street, London, ECV3 9AH, United Kingdom. 

7. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön muutoksia aika ajoin. Muutoksista ilmoitetaan julkaisemalla päivitetty tietosuojakäytäntö verkkosivustollamme (mukaan lukien päivitysten selvennys). Jos teemme tietosuojakäytäntöömme olennaisia muutoksia, lähetämme ilmoituksen sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä tai siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin.  

Pysy ajan tasalla Polestarin viimeisimmistä uutisista

Uutiskirjeistämme saat tiiviin tietopaketin Polestarin uutisista, tapahtumista, tuotetiedoista sekä paljosta muusta.

Tilaa
Polestar © 2023 Kaikki oikeudet pidätetään
JuridiikkaEettisyysYksityisyysEvästeetSaavutettavuusilmoitus
Vaihda sijainti: