Återställa användardata
Du kan återställa användardata och systeminställningar i centerdisplayen.
Du kan återställa appinställningarna eller nätverksinställningarna till standardvärdena eller göra en fullständig fabriksåterställning. Om du gör en fabriksåterställning raderas profiler, användardata, anslutna nycklar och personliga inställningar.
OBS
Endast ägaren kan starta om nätverket och göra en fabriksåterställning.
Tryck på symbolen för inställningar
i det övre fältet och gå till Inställningar.
i det övre fältet och gå till Inställningar.Gå till .
Välj vad du vill återställa och följ instruktionerna i centerdisplayen.





