Nå kan du få en leveringsklar Polestar 2

Du har kanskje en drømmekonfigurasjon i tankene når vi sier Polestar 2. Kommer du til å krysse av i kalenderen frem til den dagen du henter ny bil? Du trenger ikke vente så lenge. Nå tilbyr vi leveringsklare biler - og sannsynligheten er høy for at du finner din drømmebil klar for levering på noen få uker.

Vi har splitter nye biler som venter på å komme ut på veiene. Disse bilene ble konfigurert og levert til Norge for rask levering. Bygget med de mest populære konfigurasjonene slik at du skal slippe å vente lenge med å kjøre elektrisk.

Klikke deg inn på lenken under, og velg din nye bil. Her får du informasjon om hvilken farge bilen har, om den har Performance-pakken eller ikke og eventuelle ekstra utstyr du kan velge å legge til.

Når du har lagt inn din ordre, vil du se estimert måned for levering av bilen din. Estimatet vil oppdateres i tråd med progresjon i leveringsprosessen. Når det nærmer seg levering, vil du bli kontaktet av en av våre leveringsspesialister for å avtale dato og tid for overlevering av bilen.

Da er det ikke lenge til du setter deg inn i en av de beste grunnene til å kjøre elektrisk. Du, din nye Polestar 2 og veien foran deg.

Se våre leveringsklare biler

Tilknyttet

Beyond the Road: Emma Olbers

Vi er tilbake med nok en episode av Beyond the Road, en innholdsserie hvor vi forteller historiene til Polestar-eiere fra hele verden. Denne gangen har vi vært så heldige å få besøke den prisbelønte designeren Emma Olbers' studio for å snakke om kreativitet, bærekraft og fremtiden innen design.