• Håndbog
  • Videogalleri
  • Softwareopdateringer

Polestar Connect

Polestar Connect giver direkte kontakt til bilen samt ekstra komfort og hjælp døgnet rundt.

Funktionerne findes tilgængelige via Polestar-appen samt CONNECT- og SOS-knapperne i bilens tag:

PS2-2007-Polestar Connect app and roof buttons

Hvis der sker en ulykke, kan akut hjælp, fx ambulance eller politi, sendes til bilen. Ved mindre akutte problemer såsom punktering kan vejhjælp tilkaldes.

Via Polestar-appen kan du fx låse eller oplåse bilen og kontrollere batteriniveauet.

 Note

SOS-knappen må kun anvendes i tilfælde af uheld, sygdom eller eksterne trusler mod bilen og dens passagerer. SOS-funktionen er udelukkende beregnet til nødsituationer. Misbrug kan medføre tillægsgebyrer.

CONNECT-knappen anvendes til at tilkalde vejhjælp.

Polestar-appen kan anvendes til at finde øvrige tjenester.

Polestar Connect-systemet

Polestar Connect er knyttet til bilens sikkerheds- og alarmsystemer, samt bilens andre systemer, såsom lås og klima. Bilen har et indbygget modem til kommunikation med Polestar vejhjælp og Polestar-appen. GNSS (Global Navigation Satellite System) anvendes til at lokalisere bilen.

 Note

Denne Polestar er udstyret med tjenesten Polestar Connect. Dette indebærer, at der ikke er brug for ekstra abonnement, for at det kan fungere. Hensigten er, at tjenesten skal være aktiv, så længe bilen bruges og teknikken og mobiltelefonnettet tillader det. Polestar forbeholder sig retten til at reducere funktionaliteten, når det ikke længere er praktisk muligt at opretholde den fuldt ud. Hvis bilen ikke har været anvendt i over et år, anses den ikke længere som værende i brug.

Behandling af personoplysninger

For at kunne levere alle funktioner i forbindelse med Polestar Connect-tjenesten skal der behandles bestemte oplysninger, herunder personoplysninger. Læs mere om integritet på polestar.com/privacy.

Kontakt Polestar vejhjælp

For at kontakte Polestar vejhjælp anvendes bilens CONNECT-knap eller Polestar-appen.