Nyheder

Polestar 4 and Polestar 3 on stage in front of red tulips

SUV el. SUV-coupé: Hvad er forskellen på det to seneste tilføjelser til Polestar-familien?

Hos Polestar bliver intet overladt til tilfældighederne. En bil med et Polestar-badge på fronten har gennemgået omfattende design- og udviklingsfaser for at passe ind i enhver bilists hverdag – uanset hvad den byder på. Så selvom Polestar 3 og Polestar 4 kan virke ens på overfladen, så gemmer de på en række forskelle.

Polestar 3 under modern structure

Stor bil, mindre CO2-aftryk – Polestar 3 ændrer måden, vi ser SUV'ere på

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at SUV'ere er overalt. Det er én af verdens bedstsælgende biltyper, og der er meget at holde af ved den alsidige og praktiske SUV. Lige fra at køre børnene til træning til at forcere stejle bjergpas i Centralasien – alle steder, destinationer og formål har behov for store, praktiske og sikre køretøjer. Men populariteten har en pris, for den foretrukne biltype verden over er også dén, der bidrager mest til CO2e-udledningen på verdensplan.

Polestar 3 under large green Nvidia screen

Polestar 3 præsenterer den nyeste in-car teknologi på NVIDIA GTC.

NVIDIA, der for nylig oversteg værdiansættelsen for alle undtagen én af de IT-giganter, der udgør MAMAA, er muligvis én af de største IT-virksomheder, du ikke har hørt om. Men de er over de hele. Også i Polestar 3. I denne måned deltog vi i deres globale konference for udviklere for at præsentere fremtiden for avanceret kunstig intelligens, innovation indvendigt i kabinen og mere sikre køreoplevelser i fremtiden.