Rett vinterhjul til din Polestar 2

Alle detaljer teller i Polestar, også dine hjul. Vi har brukt flere måneder på å teste ulike dekkprodusenter og dekktyper for å finne den optimale kombinasjonen av dekk og felg for en sikker kjøreopplevelse. På sommer- og vinterføre. Nå får du vinterhjul inkludert til din nye Polestar 2.

Polestars vinterhjul gir en optimal kjøreopplevelse på vinterføre. De er testet på is og snø på kalde, vinterdager i Norrland i Sverige, samt på kald asfalt på bløte og tørre dager sør i Sverige. Våre hjul består av den optimale kombinasjonen av dekk og felg. Du kan velge mellom nordiske piggdekk eller nordiske vinterdekk uten pigg med en nye mykere gummiblanding som egner seg for kaldere vinterklima. Som alt annet på Polestar, er felgene designet ned til minste detalj. Velg mellom 19" Black Diamond Cut-aluminiumsfelger eller de større Diamond Cut 20"-felgene. Vinterhjul med våre smidde 20"-felger passer til Performance-pakken.Om du lurer på når du må legge om til vinterdekk, heter det i forskriftene om bruk av kjøretøy at "Kjøretøy må ikke brukes uten at det er sikret tilstrekkelig veggrep i forhold til føret, om nødvendig ved bruk av vinterdekk med eller uten pigger, kjetting eller liknende». Med andre ord bør du legge om til vinterdekk i god tid før det første snøfallet. Fra 1. november til og med første søndag etter 2. påskedag, er det krav om å ha minimum 3mm mønsterdybde. Hvor lenge kravet gjelder vil variere derfor noe hvert år, alt etter som når påsken er det året. For Nordland, Troms og Finnmark gjelder kravet til minimum 3 millimeter mønsterdybde fra og med 16. oktober til og med 30. april.

For å gi deg best mulig kontroll og kjøreopplevelse har vårt utviklingsteam valgt å ha en bredere felg bak enn foran, både på våre sommer- og vinterhjul (8" foran og 9" bak").  Dette er viktig å huske dersom du skal skifte dekk selv. Vi anbefaler også å merke hvor på bilen hjulet har sittet på, for eksempel VF for venstre, foran - og HF for høyre, foran. Rengjør hjulene før du legger dem unna for sesongen, gjerne liggende på et mørkt, svalt og tørt sted.

I en begrenset periode tilbyr vi nå vinterhjul inkludert i bilens pris. Dette gjelder for alle nye bestillinger (inkl. leveringsklare biler) samt for de som allerede har en bestilling men ikke fått utlevert bil ennå.

Merk at kunder som har avtalt utleveringstidspunkt ikke kan benytte seg av tilbudet. Dersom du enda ikke har avtalt utlevering kan du logge deg inn og fortsatt gjøre endringen, og legge til vinterhjul kostnadsfritt.Du velger selv helt fritt hvilke vinterhjul du ønsker. Dette tilbudet kan ikke kombinere med andre tilbud. For å benytte deg av tilbudet om kostnadsfrie vinterhjul må du legge dette til i din ordre før du avtaler tidspunkt om utlevering av bilen.

Tilknyttet

Beyond the Road: Emma Olbers

Vi er tilbake med nok en episode av Beyond the Road, en innholdsserie hvor vi forteller historiene til Polestar-eiere fra hele verden. Denne gangen har vi vært så heldige å få besøke den prisbelønte designeren Emma Olbers' studio for å snakke om kreativitet, bærekraft og fremtiden innen design.