Polestar 2 farger: Midnight topper listen

Folket har sagt sitt. Midnight er den mest populære eksteriørfargen for Polestar 2. Siden juli 2019 har hele 26 % av alle som har konfigurert sin Polestar 2, valgt Midnight som eksteriørfarge.

Back view of a Polestar 2 parked facing a fence with a glass globe and blue sky in the background.

Vi elsker Midnight. Men vi elsker også alle de andre. Det standhaftig svarte i Void. Det moderne og sofistikerte i Moon. Den kjølige glansen i Snow. Det delikate og trendy i Magnesium. Og naturligvis, den beherskede kraften i Thunder. Alle er våre favoritter.

Thunder
Thunder
Midnight
Midnight
Void
Void
Snow
Snow
Magnesium
Magnesium
Magnesium
Moon

Skjønnhet er en subjektiv oppfatning, og det ser ut til at 26 % synes Midnight er den vakreste kandidaten. Besøk vår bilkonfigurator for å se alle fargene og avgjøre hvilken du selv ville velge.

Tilknyttet

Polestar 2 driving through the mountains

Testvinner: oppgraderte Polestar 2 

Norsk og internasjonal presse hyller den oppgraderte Polestar 2. Utleveringer av bilen begynte i August og nå har de første anmeldelsene fra pressen blitt publisert. Oppgraderingene hos Long-range versjonene inkluderer et større batteri på 82 kWh, rekkevidde opp til 655 km (WLTP) og hurtiglading opp til 205 kW. De nye motorene er mer effektive og Single-motor versjonene har blitt mer effektive samtidig som de har gått til bakhjulsdrift. Hjemme i Norge ble Polestar 2 nummer to i NAFs rekkevidde test (sommer 2023).