Polestar 2 BST edition 270 kommer til Norge

Kompromissløs, eksklusiv og håndbygd. Polestar 2 BST edition 270 er basert på Polestar 2 Long range Dual motor, men skiller seg ut med grensesprengende oppgraderinger. I sommer kan du oppleve den på nært hold i våre Space.

Polestar 2 BST edition 270 in empty studio

Bilen som er inspirert av den eksperimentelle Polestar 2 som debuterte under Goodwood Festival of Speed i 2021 ble til BST edition 270. Hver Polestar 2 BST edition 270 er montert for hånd etter nøyaktige spesifikasjoner, med nøye utvalgte høyytelsesdeler uten slingringsmonn. Derfor legges kun 270 biler ut for salg på verdensbasis.

Vi har fått overveldende respons og mulighet for å melde interesse for kjøp er allerede stengt.Fra tirsdag 12. juli vil du kunne komme tett på Polestar 2 BST edition 270 på våre Space i Norge. Se når og hvor du kan se den under:

Polestar Space Oslo12. - 20. juliLegg til i kalender
Polestar Space Stavanger22. - 30. juliLegg til i kalender
Polestar Space Bergen1. - 9. augLegg til i kalender
Polestar Space Trondheim10. - 22. augLegg til i kalender

Tilknyttet

Beyond the Road: Emma Olbers

Vi er tilbake med nok en episode av Beyond the Road, en innholdsserie hvor vi forteller historiene til Polestar-eiere fra hele verden. Denne gangen har vi vært så heldige å få besøke den prisbelønte designeren Emma Olbers' studio for å snakke om kreativitet, bærekraft og fremtiden innen design.