Nye muligheter åpner seg: infotainmentsystemet i Polestar 2

Ingenting er mer spennende enn å utforske nye steder. Det er trangen til å finne ut hva som ligger på andre siden, som driver fjellklatrere til topps. Det er den som får forskere til å sende fjernstyrte undervannsfartøy til Challenger Deep. Når grenser brytes og nye områder åpnes opp – både fysiske og virtuelle – mangler det aldri folk med pionerånd som ivrer etter å utforske det.

Close-up of the steering wheel and interface in a Polestar with black interior.

Og det er nettopp sånn det er med infotainmentsystemet i Polestar 2.

Polestar 2 er den første bilen i verden som har innebygd Android Automotive-system, med en applikasjonspakke fra Google og tredjeparter som er optimert for opplevelsen i bilen. Fra en app-utviklers synspunkt er dette den ville vesten: Et uutforsket land fullt av muligheter. Et sted der ideer kan vokse. Et sted der man kan eksperimentere. Et sted uten grenser (nesten).

For å legge forholdene til rette for utforskningen har vi bygget en Polestar 2-emulator for Android Studio med full implementering av Google Automotive Services: Google Maps for navigasjon, Google Assistent for talekontroll, og Google Play Butikk for nedlasting og installering av apper. På den måten kan utviklere teste appene sine slik brukerne vil oppleve dem i Polestar 2, og dermed oppnå full optimering og topp brukervennlighet fra starten av.

Infotainmentsystemet i Polestar 2 åpner grensene til et nytt land. Nå gjelder det å se mulighetene og utforske landet.

Tilknyttet

Beyond the Road: Emma Olbers

Vi er tilbake med nok en episode av Beyond the Road, en innholdsserie hvor vi forteller historiene til Polestar-eiere fra hele verden. Denne gangen har vi vært så heldige å få besøke den prisbelønte designeren Emma Olbers' studio for å snakke om kreativitet, bærekraft og fremtiden innen design.