• Håndbok
  • Videogalleri
  • Programvareoppdateringer

Automatisk bilvask

Bilen bør vaskes med en gang den har blitt skitten. Jo lengre skitten får sitte, desto vanskeligere blir det å få bilen helt ren, og det er fare for riper i lakken.

 Nb!

Polestar har anbefalinger for egnede rengjøringsmidler og bilpleieprodukter for de forskjellige delene på og i bilen. Kontakt Polestar Customer Support for mer informasjon om egnede produkter.

Vask i automat er en enkel måte å få bilen ren på men automaten kommer ikke til overalt. Polestar anbefaler å vaske bilen for hånd, eventuelt i automat komplettert med håndvask.

 Nb!

Polestar anbefaler ikke å vaske bilen i bilvaskautomat de første månedene (på grunn av at lakken ikke er fullstendig herdet).

 Nb!

Vær oppmerksom på at funksjonen nøkkelfri låsing og opplåsing kan gjøre at bilen låses/låses opp i forbindelse med vask av bilen hvis nøkkelen er innenfor rekkevidde.
Til bilvaskeautomater der bilen dras fram med rullende hjule, gjelder følgende:
  1. Før bilen vaskes må du sørge for at den automatiske regnføleren er slått av, ellers kan den starte og viskerarmene kan skades.
  2. Sørg for at eventuelle ekstralys er sikret, ellers er det fare for at disse skades i vaskeautomaten.
  3. Behold sikkerhetsbeltet på hele tiden mens bilen vaskes.
  4. Kjør inn i vaskeautomaten.
  5. Velg girposisjon N.

Bilen er klar for automatvask.

 Viktig

Systemet vil automatisk aktivere parkeringsbremsen hvis trinnene over ikke følges. Parkeringsbremsen må ikke være aktivert under vask i automat.

 Viktig

Ikke slå av bilen via midtdisplayet. Hvis bilen slås av, aktiveres parkeringsbremsen.

 Viktig

Ikke bruk slepemodus i forbindelse med automatisk bilvask.