• Håndbok
  • Videogalleri
  • Programvareoppdateringer

Miljøeffektivitet

Polestar har forpliktet seg til å forbedre miljøet ved å tilby et produktsortiment som er rent, effektivt og som påvirker miljøet minst mulig.

Optimert drivlinje

Polestar har en drivlinje som er spesifikt konstruert for å minimere forurensning og maksimere effektiviteten. Disse drivlinjene er optimert for å bli mer effektive og forurense mindre.

Bedre miljø, både innvendig og utvendig

Polestars miljøengasjement strekker seg også til bilens indre, som rengjøres av klimaanlegget. Et luftfilter i luftinntaket som stopper pollen og støv, sammen med luftrensingssystemet i bilen, kalles Interior Air Quality System (IAQS) hos Polestar. Det renser også luften inne i bilen for hydrokarboner, bakkenære ozoner og nitrogenmonoksider. Materialene i interiøret er valgt på grunn av sin holdbarhet, og de er testet for å sikre at de ikke avgir sterk lukt eller annen forurensning.

Samarbeid for en renere fremtid

Alle Polestar-biler oppfyller strenge internasjonale miljøkrav, i likhet med produksjonsanleggene (som er ISO 14001-sertifisert) og alle Polestar-partnere og -medarbeidere. Det sikrer at miljølover og forskrifter blir oppfylt, samtidig som det garanterer fortløpende forbedringer.