Gebruikersgegevens resetten
Je kunt de gebruikersgegevens en systeeminstellingen op het middendisplay resetten.
Je kunt de app- of netwerkinstellingen weer op de standaardwaarden instellen of alle instellingen weer volledig naar de fabrieksinstellingen herstellen. Als je de instellingen weer naar de fabrieksinstellingen herstelt, worden profielen, gebruikersgegevens, gekoppelde sleutels en andere persoonlijke instellingen gewist.
N.b.
Alleen de eigenaar kan het netwerk herstarten en de fabrieksinstellingen herstellen.
Druk op het symbool
(Instellingen) in de bovenste balk en ga naar Instellingen.
(Instellingen) in de bovenste balk en ga naar Instellingen.Ga naar .
Selecteer wat je wilt resetten en volg de instructies op het middendisplay.





