Käyttäjätietojen nollaaminen
Voit nollata käyttäjätiedot ja järjestelmäasetukset keskinäytössä.
Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai verkkoasetukset vakioarvoihinsa tai tehdä täydellisen tehdasasetusten palautuksen. Jos teet tehdasasetusten palautuksen, poistat profiilit, käyttäjätiedot, yhdistetyt avaimet ja henkilökohtaiset asetukset.
Huomio
Vain omistaja voi nollata verkkoasetukset ja tehdä tehdasasetusten palautuksen.
Paina asetussymbolia
yläpalkissa siirtyäksesi kohtaan Asetukset.
yläpalkissa siirtyäksesi kohtaan Asetukset.Siirry kohtaan .
Valitse, mitä haluat nollata, ja noudata keskinäyttöön tulevia ohjeita.





