Fem spørsmål til Asif Rana

Hvordan skape en unik retail opplevelse med Asif Rana

Asif Rana standing in front of a white Polestar photographed in black and white.
Jeg tror at det vi gjør er å skape en helt ny måte å vise frem og selge biler.
Asif Rana

Hvordan tror du at realiteten i jobben din er sammenlignet med det folk tror du gjør?

Mine barn tror jeg bare sjefer folk rundt, som jeg gjør hjemme. Mine venner synes det er et fantastisk sted og er misunnelig på meg fordi det er så kult sted å jobbe i. Min jobb er å sørge for at teamet vårt har de riktige forutsetningene og forholdene for å skape gode opplevelser for våre kunder og sørge for at de trives mens de gjør dette.

Fortell oss om en trend som former området du jobber i om dagen.

Jeg tror at det vi gjør er en helt ny måte å vise frem og selge biler på. Det er en veldig annerledes tilnærming enn andre bilprodusenter har. Mange har store haller med mange forskjellige modeller, mens vi kun har to. Kunden er som regel interessert i en bil og kan bli skuffet om selgeren ikke har svar på alle deres spørsmål. Som selvfølgelig er vanskelig å ha om du har mange modeller å holde styr på. Og jeg tror at nettopp det er det viktigste: den ekstra verdien vi kan gi mennesker ved å møte dem i virkeligheten. Det er gjennom denne interaksjonen at vi kan skape dypere relasjoner med merkevaren og våre produkter. Når folk besøker våre Spaces gjør vi ingen vurdering om de kommer til å kjøpe en bil eller ikke. Vi vil gi en god opplevelse til alle våre besøkende, uavhengig av årsaken til at de er hos oss den dagen.

A street with a Polestar space, where a white Polestar is visible through the large glass windows.

Hva er din favoritt oppfinnelse (du kan ikke si elektrifisering)?

Jeg vil si mobiltelefonen. Spesielt i disse tider, der den gjør det enkelt å sosialeres. Jeg liker å ha daglige videosamtaler med teamet, og også med min familie. Jeg ser mine kolleger hver dag, men ikke familien. Så det er veldig betryggende å se de på video.

Hva har skjedd/endret seg i ditt fagfelt de siste 10 årene?

Jeg har vært i retail i 20 år og har alltid jobbet tett mot kunden. Jeg er veldig målorientert og har alltid forsøkt å forbedre meg og mitt arbeid i tilegg til mine ansatte ved å definere mål å nå. Jeg prøver alltid å skape en forskjell for andre. Alle disse tingene har fulgt meg gjennom min karriere, selvom selve prosjektene og områdene jeg har brukt de på har vært varierende.

Hva gjør det håpefull for fremtiden?

Jeg har sett det gode i mennesker. Spesielt i disse tider. Jeg ser en lys fremtid hvor vi vil være mer takknemmelig for hva vi har. Vi vil være mer empatiske og ta bedre vare på hverandre og miljøet.

Tilknyttet

Rendered image of Polestar 4 interior with imagines planets outside

Slik fikk vi plass til solsystemet i Polestar 4

Solsystemet vårt består av solen, åtte planeter, fem dvergplaneter, måner, asteroider, kometer og diverse andre små himmellegemer. Denne lille biten av galaksen har alltid stimulert menneskets fantasi og utforskertrang. Men i stedet for å sende Polestar 4 ut i verdensrommet, puttet vi verdensrommet inn i Polestar 4.