Kinas mediepris 2019

Vi gjør det vi gjør fordi vi elsker det. Vi deler en lidenskap for design og et engasjement for elektrisk mobilitet. Hver ferdigproduserte bil, hvert Polestar Space som åpner dørene, hvert møte med en fan: alt dette føles som en premie for oss.

Nasa

Men det som er enda mer som en premie, er premier. Kinesiske medier besluttet nylig å tildele Polestar en pris, noe som vi er takknemlige for. Slike utmerkelser er en bekreftelse. Å være en ledestjerne betyr av og til at du mer eller mindre opererer på egen hånd. Derfor er det tilfredsstillende å vite at det finnes andre der ute i verden som også liker det vi driver med.

Så takk til den kinesiske pressen. Vi gjør det vi gjør fordi vi elsker det. Vi er glad for at dere også elsker det.

BJ News: Pris for fremragende modelldesign (Polestar 1)HQ Auto: Årets høyytelses luksus-GT coupe (Polestar 1)TMTPOST: Vinner av innovasjonskonkurransen T-Edge (Polestar 2)

Tilknyttet

Beyond the Road: Emma Olbers

Vi er tilbake med nok en episode av Beyond the Road, en innholdsserie hvor vi forteller historiene til Polestar-eiere fra hele verden. Denne gangen har vi vært så heldige å få besøke den prisbelønte designeren Emma Olbers' studio for å snakke om kreativitet, bærekraft og fremtiden innen design.