Nyheter

Et space i en boks

Å tenke utenfor boksen er vel og bra, men hvor legger du alle ideene?

Polestar London er et midlertidig Space i Westfiled London kjøpesenter, i Sherperd’s Bush, som girer opp til offisiell åpning. Gitt sikkerhetsanbefalinger med bakgrunn i pandemien kunne ikke ivrige journalister være til stede. Vi kunne heller ikke kutte det gylne bilbeltet som er kjennetegnet på en Polestar Space åpning. Det var dermed en utfordring å skape en Polestar-opplevelse samtidig som vi anerkjente situasjonen. Om vi ikke kan få folk til Space, må vi ta Space til folket.

Journalister fikk en Space-formet boks (konstruert med flax fiber, en viktig komponent i Polestar Precept), sammen med et bånd å kutte, saks til å klippe båndet med og lokale, bærekraftige forfriskninger. Og fordi vi er en ledestjerne sendte vi en Polestar 2 i hver av de fire retningene for å hente ingrediensene.

Noen ganger kommer en utenfor-boksen-løsning faktisk i en fult resirkulerbar boks.

Tilknyttet

Polestar Design Contest: juryen

Polestar Design Contest har en jury bestående av eksperter. Polestar's Head of Design; Maximilian Missoni, Senior Design Manager; Juan Pablo Bernal og Direktør i Car Design Research, Sam Livingstone er de som vil evaluere hver innsending, gå over alle detaljer og til slutt kåre vinnerne av konkurransen.

Polestar © 2021 Alle rettigheter forbeholdt
Endre sted: