2020 GQ Car Awards

Tusen takk. Det var en ære bare å bli nominert. Vi er virkelig takknemlige. Vi vil gjerne takke familiene våre, kolleger, fans og kunder over hele verden. Dere skal vite at dette ikke hadde vært mulig uten dere.

The 2020 GQ Car Awards trophy placed on a newspaper showing a page about Polestar 1.

Vi vil også gjerne takke Sverige for dine forhold, din lange historie innen minimalistisk design og din bilkunnskap. Vi kunne aldri ha vokst til det vi er i dag uten den fruktbare skandinaviske jorden.

01/03

Og sist, men ikke minst, vil vi takke GQ for at de har gitt Polestar 1 prisen for beste hybridsportsbil. Disse prisene er en bekreftelse på at vi er inne på noe. At vi gjorde rett i å stole på produktene og prosessene våre.

Takk alle sammen. Det er mer i vente.

Tilknyttet

Polestar på SHE-konferansen 2024: innovasjon gjennom inkludering

For tredje år på rad var Polestar partner under SHE-konferansen - den største mangfoldskonferansen i Norden. I en naturlig union utsmykket Polestar 3 og Polestar 4 Oslo Spektrum. Et lite steinkast unna kunne en se en like sterk stjerne skinne: Arlena Amiri, Polestars Head of Advanced Engineering. Hun snakket om hvor de virkelige superkreftene i bilene våre kommer fra.