Tilbakestille brukerdata
Du kan tilbakestille brukerdataene og systeminnstillingene i midtdisplayet.
Du kan tilbakestille appinnstillingene eller nettverksinnstillingene til standardverdiene eller gjøre en fullstendig tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Hvis du gjør en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger, vil profiler, brukerdata, tilkoblede nøkler og personlige innstillinger bli slettet.
Nb!
Det er bare eieren som kan omstarte nettverket og gjøre en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger.
Trykk på symbolet for innstillinger
i topplinjen for å gå til Innstillinger.
i topplinjen for å gå til Innstillinger.Gå til .
Velg hva du vil tilbakestille og følg instruksjonene i midtdisplayet.




