Fjerne en profil
Du kan fjerne brukerprofilen din i midtdisplayet.
Nb!
Gjest og valet
Du kan ikke fjerne gjest eller valet.
Fjerne eierprofilen
Hvis du fjerner eierprofilen, slettes også alle de andre profilene. Når du har slettet eierprofilen, må du opprette en ny. Deretter går du gjennom oppsettveiviseren igjen.
Trykk på symbolet for innstillinger
i topplinjen og gå til Profiler.
i topplinjen og gå til Profiler.Tips
Du kan også trykke på profilsymbolet i statuslinjen for raskere tilgang til profilinnstillingene.
Velg profilen din og gå til Profilinfo.
Trykk på Slett profil.
Tips
Eieren kan fjerne andre profiler i eierprofilens innstillinger. Velg Administrer annen profil, og trykk på søppelbøttesymbolet
ved siden av profilen du vil fjerne.
ved siden av profilen du vil fjerne.



