• Håndbok
  • Videogalleri
  • Nedlastinger
  • Programvareoppdateringer

Datadeling for førerprofil

Når du begynner å bruke en ny førerprofil, blir innstillingene for datadeling for profilen satt til bilens standardinnstillinger, og er deaktivert.

Hvis du velger å begynne å bruke en ny førerprofil, må datadeling aktiveres for de tilkoblede tjenestene som skal brukes av profilen. Dette gjelder også hvis du har aktivert datadeling for tilkoblede tjenester i andre førerprofiler ved tidligere anledninger.

Noen ganger kan enkelte innstillinger i bilen din ha blitt tilbakestilt til standardinnstillinger etter et verkstedsbesøk eller en programvareoppdatering. Siden innstillingene for datadeling er unike for hver førerprofil, må datadeling aktiveres på nytt individuelt for hver profil.

 Nb!

I forbindelse med kjøp av en ny Polestar kan forhandleren ofte til med innstillinger i bilen og gjennomgå forskjellige innstillingsalternativer sammen med deg som kunde. Dette kan blant annet innebære at datadeling allerede er aktivert for oppkoblede tjenester i den nye bilen ved levering.

Hvis du deretter begynner å bruke en ny førerprofil, vil datadelingsinnstillingene for den nye profilen være deaktivert, og de må aktiveres for de oppkoblede tjenestene som skal brukes. Dette gjelder også for datadelingsinnstillinger for nedlastede apper.

Kontrollere hvilken førerprofil som brukes

Innstillingene for datadeling kan se forskjellige ut for ulike førerprofiler i bilen din. Én profil kan for eksempel ha datadeling aktivert for bare én tilkoblet tjeneste, mens en annen har aktivert funksjonen for samtlige tjenester og nedlastede apper.

Hvis du opplever at visse apper eller tilkoblede tjenester ikke ser ut til å fungere som de skal i bilen din, for eksempel hvis du gjentatte ganger blir bedt om å tillate datadeling for visse funksjoner, må du kontrollere hvilken førerprofil som er aktiv og hvilke tjenester profilen har aktivert datadeling for.

Du kan endre førerprofil under Profil i toppskjermbildet på midtdisplayet.

Du kan alltid velge å aktivere datadeling for de tilkoblede tjenestene du ønsker å bruke i en førerprofil, men hvis profilen er beskyttet og innstillingene er lagret, blir alle endringer du gjør midlertidige. Det skyldes at alle innstillinger for en beskyttet førerprofil tilbakestilles til den sist lagrede verdien når bilen slås av og låses.

Endringer som er gjort i en beskyttet førerprofil kan lagres ved å gå til InnstillingerSystemFørerprofilerRediger profil på midtdisplayet og trykke nederst på skjermen for å lagre endringene i profilen.

Relaterte artikler