Pressen vender tilbage til Hällerëd

Polestar 2'eren er resultatet af endeløse design- og byggemøder marineret i kaffe så sort, at den ville kunne holde en bjørn vågen fra sit vinterhi. Vores beslutsomhed på at vise verden vores version af en elbil, holdte os også i gang til møderne. Vi kan faktisk slet ikke lade være med at vise den frem. Hvis det stod til os, havde vi sendt en Polestar 2 til hver eneste køredygtige person på planeten. Men det er ikke realistisk.

Back view of a black Polestar driving on a wet road.

Når det nu skal være sådan, så tog vi journalisterne med til Hällerëds testbaner. Herunder kan du se en lille samling af deres tanker, og nederst finder du links til artiklerne. 

"Den fortjener alles overvejelser for i stedet for at genopfinde hjulet, så har de ramt plet med alle standardfunktionerne: de knap så glamourøse ting, som gør en forskel i hverdagen". –CAR Magazine 

"Hvis den her bil sætter standarden, så ser Polestar en lysende fremtid i møde". –Auto Express 

"[Polestar 2'eren, red] er virkeligt en attraktiv elbil med sin brugbare rækkevidde, nydelige infotainment, topperformance, og rigtigt gode kvalitetskonstruktion, sammen med en særlig cool-faktor". –Driving Electric

"Kører fantastisk godt…[med, red.] et vejgreb, der ligger langt over gennemsnittet". –Top Gear, Nederlandene (artikel på hollandsk)

En ting er sikkert: Polestar 2'eren med sit Google-operativsystem, har ført bilbranchen fremad". –20 Mintuen (artikel på tysk)

"Designet er skarpt og ligner ikke noget, jeg har set før". –Teknikens Värld (artikel på svensk)

Bilerne viser, at en dygtig designer har stået ved roret, og teknisk set er de meget solide". –Der Spiegel (artikel på tysk)

"Polestar 2 er hurtig og sikker og selv ved de høje hastigheder, der køres på testfaciliteterne, demonstrerer den en sikker kørsel". –Dagens Nyheter (artikel på svensk)

["Polestar 2'erens, red.] muskuløse attraktive design skal nok få folk til at kigge – i hele verden". –Autocar 

"[Polestar 2'eren, red.] kører fantastisk godt på dens første række af test". –Manners (artikel på hollandsk)

Det voldsomme electric car-rush er helt sikkert i gang". –Tek (artikel på norsk)

Det præcise chassis på Polestar 2'eren er hverken stille eller blødt og giver konstant feedback". –Expressen (artikel på svensk)

01/03

Relateret

Two front facing Polestar 3 in Space and Snow exterior colours.

Polestar 3: Presseindtryk fra Polarcirklen

I snedækkede Jokkmokk i Sverige bød vi for nylig velkommen til en håndfuld journalister, der var spændte på at tage Polestar 3 ud på glat is. Her, hvor temperaturen dykker langt ned under frysepunkter, og hvor dagslys er en luksusvare, bliver Polestar 3's sande egenskaber sat på prøve. På en dertil indrettet testbane skåret ud af den metertykke is på en frossen sø, satte de sig bag rattet for et førstehåndsindtryk af vores første SUV. Her er, hvad de havde at sige.