Set i Hällered: Polestar 2

Elge, hjorte, jærve, grævlinge, musvåger, ørne ... det skorter ikke på vilde syn i Sveriges vestlige skove. Selv 5-dørs fuldelektriske fastbacks kan opleves her.

A black Polestar 2 driving on a forest road.

Polestar 2'eren er kørt fra fabrikken og ud i den virkelige verden. Verificeringsprototyperne – tidlige versioner af bilen til testkørsler – kører nu rundt på de mange forskellige veje på og rundt om Hällered Proving Ground.

I denne fase bliver alt testet. Det er Polestar 2'erens første erfaringer med den virkelige verden, så alle input kan bruges. Acceleration, manøvrering, aerodynamik, bremsning, opladning, følsomhed, og mange andre aspekter bliver gennemtestet blandt tårnhøje nåletræer og i silende regn i Sverige.

Noget nyt lurer i lysningerne omkring Hällerëd. Et bæst med 660 Nm drejningsmoment.

Relateret

Man putting on Polestar racing helmet

Vil du gerne køre din Polestar som de professionelle?

I mere end et århundrede er kunsten at køre hurtigt blevet studeret, øvet, justeret, fiflet med og debatteret i det uendelige i jagten på det perfekte. Men det var med fokus på forbrændingsmotoren. Da Polestar specialiserer sig i højtydende elbiler, talte vi med vores Head of Chassis Development, Joakim Rydholm, for at høre, hvad der skal til for at køre elbil som en professionel.