Nulstilling af brugerdata
Du kan nulstille brugerdataene og systemindstillingerne på midterdisplayet.
Du kan nulstille appindstillingerne eller netværksindstillingerne til deres standardværdier eller udføre en komplet nulstilling til fabriksindstillinger. Hvis du udfører en nulstilling til fabriksindstillinger, sletter du profiler, brugerdata, forbundne nøgler og individuelle indstillinger.
Note
Det er kun ejeren, der kan genstarte netværket og udføre en nulstilling til fabriksindstillinger.
Tryk på indstillingssymbolet
i den øverste linje gå til Indstillinger.
i den øverste linje gå til Indstillinger.Gå til .
Vælg, hvad du vil nulstille, og følg anvisningerne på midterdisplayet.





