Fjernelse af en profil
Du kan fjerne din brugerprofil i midterdisplayet.
Note
Gæst og valet
Du kan ikke fjerne gæst eller valet.
Fjernelse af ejerprofilen
Hvis du fjerner ejerprofilen, vil alle øvrige profiler også blive slettet. Når du har slettet ejerprofilen, skal du oprette en ny. Derefter skal du gennemgå opsætningsvejledningen igen.
Tryk på indstillingssymbolet
i den øverste linje, og gå til Profiler.
i den øverste linje, og gå til Profiler.Tip
Du kan også trykke på profilsymbolet i statuslinjen for at få hurtigere adgang til profilindstillingerne.
Vælg din profil, og gå til Profiloplysninger.
Tryk på Slet profil.
Tip
Ejeren kan fjerne andre profiler i ejerens profilindstillinger. Vælg Administrer anden profil, og tryk på skraldespandssymbolet
ved siden af den profil, du vil fjerne.
ved siden af den profil, du vil fjerne.




