Een profiel verwijderen
Je kunt je gebruikersprofiel op het middendisplay verwijderen.
N.b.
Gast en valet
Je kunt de profielen voor gast of valet niet verwijderen.
Het eigenaarsprofiel verwijderen
Als je het eigenaarsprofiel verwijdert, worden ook alle andere profielen verwijderd. Als je het eigenaarsprofiel hebt verwijderd, moet je er een nieuw aanmaken. Je moet dan de configuratiegids weer doorlopen.
Druk op het symbool
(Instellingen) in de bovenste balk en ga naar Profielen.
(Instellingen) in de bovenste balk en ga naar Profielen.Tip
Je kunt ook op het profielsymbool in de statusbalk drukken om de profielinstellingen nog sneller te openen.
Selecteer je profiel en ga naar Profielinfo.
Druk op Profiel verwijderen.
Tip
De eigenaar kan andere profielen verwijderen in de instellingen van het eigenaarsprofiel. Selecteer Ander profiel beheren en druk op het prullenbaksymbool
naast het profiel dat je wilt verwijderen.
naast het profiel dat je wilt verwijderen.



