Lietotāja datu atiestatīšana
Centrālajā displejā varat atiestatīt lietotāja datus un sistēmas iestatījumus.
Varat atjaunot lietotņu iestatījumu vai tīkla iestatījumu standarta vērtības vai veikt pilnu atiestatīšanu uz rūpnīcas iestatījumiem. Veicot atiestatīšanu uz rūpnīcas iestatījumiem, tiks dzēsti profili, lietotāju dati, savienotās atslēgas un individuālie iestatījumi.
Piezīme
Tikai īpašnieks var atiestatīt tīkla iestatījumus un veikt atiestatīšanu uz rūpnīcas iestatījumiem.
Apakšējā joslā nospiediet automašīnas simbolu
dodieties uz Settings.
dodieties uz Settings.Dodieties uz .
Izvēlieties, kurus iestatījumus atiestatīt, un izpildiet centrālajā displejā sniegtos norādījumus.







