Profilio šalinimas
Savo naudotojo profilį galite pašalinti centriniame ekrane.
Pastaba
Negalite pašalinti savininko ar svečio profilio, bet galite juos iš naujo nustatyti. Jei norite iš naujo nustatyti savininko profilį, turite atlikti gamyklinių nustatymų atkūrimą. Savininko profilis taip pat iš naujo nustatomas, kai baigiasi jūsų nuosavybės teisė. Svečio profilis nustatomas iš naujo, kai perjungiate į kitą profilį arba po vairavimo ciklo: tai priklauso nuo to, ar įrašote korekcijas, ar ne.
Paspauskite automobilio simbolį
apatinėje juostoje ir tada – profilio simbolį
.
apatinėje juostoje ir tada – profilio simbolį
.Patarimas
Taip pat galite paspausti profilio simbolį
būsenos juostoje, kad greičiau pasiektumėte profilio nuostatas.
būsenos juostoje, kad greičiau pasiektumėte profilio nuostatas.Pasirinkite Pašalinti šį profilį.
Automobilis automatiškai persijungs į svečio profilį.







