Polestar 2 møder pressen

"Den manøvrerer og kører virkeligt sofistikeret ... og den oser bare af cool". Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, hvis vi siger, at sådan har vi det også selv med Polestar 2'eren. Den er legemliggørelsen af alle vores nuværende ambitioner. Men vi er nok for involverede til at komme med et objektivt skøn. Vi kan ikke se skoven for bare gyldne bremsekalibere.

Black Polestar 2 prototype on a forest road in autumn.

Vi havde brug for upartisk og uvildig feedback. Vi havde brug for at udsætte Polestar 2'eren for en objektiv gennemgang. Derfor har vi sendt bud efter pressen om at komme til Hällered og køre i en Polestar 2-prototype. Journalister fra Storbritannien, Tyskland, Norge, USA og Kina trodsede det svenske efterårs voldsomme vinde og bidende slagregn for at køre Polestar 2'eren. Og deres reaktioner var en rungende bekræftelse af vores egne holdninger. Åbningscitatet er for eksempel ikke fra én hos Polestar, men fra Top Gear. Se en samling af nogle af de andre citater herunder og klik på det enkelte notat for at komme til artiklen.

01/04

"Polestars første elbil gør et bemærkelsesværdigt første indtryk".

Top Gear

"[Polestar 2, red.] er en fuldt udviklet sedan, som er bygget til økonomisk brug, men også med rigelig performance".

Wired

"Den her smukke 5-sæders vil skabe begejstring med sin høje kvalitet og moderne stil".

Auto Motor und Sport (artikel på tysk)

"Dette er den mest positive overraskelse, vi har fået i år. En bemærkelsesværdig solid debut".

Dagens Næringsliv (artikel på Norsk)

Relateret

Two front facing Polestar 3 in Space and Snow exterior colours.

Polestar 3: Presseindtryk fra Polarcirklen

I snedækkede Jokkmokk i Sverige bød vi for nylig velkommen til en håndfuld journalister, der var spændte på at tage Polestar 3 ud på glat is. Her, hvor temperaturen dykker langt ned under frysepunkter, og hvor dagslys er en luksusvare, bliver Polestar 3's sande egenskaber sat på prøve. På en dertil indrettet testbane skåret ud af den metertykke is på en frossen sø, satte de sig bag rattet for et førstehåndsindtryk af vores første SUV. Her er, hvad de havde at sige.