Max Missoni

Podcasts kan bruges til andet end at diskutere historien bag "ånden i glasset" eller argumentere for fordelene ved at reboote superhelte-serier. Hver podcast er som et forum – et imaginært auditorium, hvor du kan fordybe dig i et hvilket som helst emne, du har lyst til. Og hvis du har samme interesser som os, så er det emne sikkert elektrisk mobilitet.

Max Missoni sitting by a podcast microphone.

Sådan forholder det sig i hvert fald med vores Head of Design, Maximilian Missoni. Han gæster  e-mobility PODen, som er en svensk podcast om elbiler, opladning og alt derimellem.Lyt med, når Max dykker ned i emner som vegansk interiør, Google, minimalisme og designs evne til at maksimere din køreoplevelse. Podcasten starter på svensk, men bare rolig, resten foregår på engelsk.

Relateret

Rendered image of Polestar 4 interior with imagines planets outside

Hvordan vi passede vores solsystem ind i Polestar 4

Vores solsystem består af solen, otte planeter, fem dværgplaneter, måner, asteroider, kometer og en lang række andre himmellegemer. Denne lille del af galaksen har længe tryllebundet menneskeheden og kaldt på at blive udforsket. Men i stedet for at tage Polestar 4 ud i rummet, har vi taget rummet ind i Polestar 4.