Google I/O: Thomas Ingenlath

"Vi vil gøre Polestar til en ledestjerne til den nye æra i bilbranchen". Således indledte Polestar CEO, Thomas Ingenlath sin hovedtale på Google I/O 2019. Talen holdt Thomas under en session med navnet "What's New with Android for Cars". Her fik han introduceret brandet, Polestar 2-bilen og dens Android Automotive-operativsystem til et rum fyldt med udviklere, programmører og journalister.

Thomas Ingenlath on stage presenting the Polestar 2.
Vi vil gøre Polestar til bilindustriens ledestjerne i den næste tidsalder.
Thomas Ingenlath, CEO for Polestar

Det var ikke alle, der lige så sammenhængen mellem Polestar og I/O. Så Thomas Ingenlath greb chancen for at forklare, hvad Polestar 2's operativsystem i virkeligheden er: en unik mulighed for udviklere, og noget som aldrig før er set inden for biler.

"I lang tid har vi lovet at gøre navigation intuitiv og give den en overhaling, men vi har fejlet"; forklarer han. "Det samme med stemmestyring. Der måtte gøres noget radikalt anderledes, så vi slog pjalterne sammen med Google. Og sikken et utroligt partnerskab".

Gennem en interaktiv præsentation, der bl.a. demonstrerede funktionaliteten i et Android-drevet, Google-udstyret operativsystem, viste Thomas til publikum, hvad Polestar og Google har opnået. Og hvis man kan regne deres jubel og klapsalver – for ikke at tale om deres hast for at komme hen til Polestars stand – for noget, så var publikum lige så ellevilde som Ingenlath.

Relateret

Ræs mod en tidligere rally-mester i bakgear i Polestar 4

To kørere. Én iset bane. Polestar 4. Og et racerløb i bakgear.