Opdatering om produktionscentret i Chengdu

Alting går stærkt nutildags, og Polestar er ingen undtagelse, tværtimod. Man behøver bare at kigge på fremgangen på vores produktionscenter i Chengdu.

Black building with large glass windows.

Udover det arkitektonisk udtryk – tak, Snöhetta – som efterhånden træder frem, er produktionen officielt gået i gang. Der ligger en fabrik inde i fabrikken i Chengdu: en produktionslinje i sit eget mikrokosmos, hvor de har travlt med at samle Polestar 1 TT (tooling trial)-prototyper med en hastighed på to biler om dagen.

Den omspændende mezzanin, som lader besøgende se produktionsprocessen med egne øjne, står klar. Selv Brand Experience-centret er ved at tage form. Den tager vi senere. Ambitionen er at indvie centret og få det op på fuld kapacitet i august 2019. Også mere om det senere.

Chengdu

Selv når det skal gå rigtig stærkt, slækker vi ikke på fokus på detaljerne. Væggene fremstår helt rene, her er ingen skrækkelige post-its eller sexistiske kalendere. Selv fonten på gaffeltruckene er Polestar Unica77.

01/07

Første spadestik blev taget den 20. november 2017. Og så har det ellers fortsat lige siden. Se mere i galleriet.

Relateret

Polestar 4: everything you need to know

Polestar 4 er ankommet. For at markere denne begivenhed guider vores Head of Design, Maximilian Missoni, dig gennem de must-know-funktioner, der gør Polestar 4 til en ny generation af SUV-coupéer.