Brussels Motor Show 2020

Det hele startede med en idé. En idé om elektriske performance-biler, som kombinerer innovation og ekspertise til én nøjsomt designet pakke. Idéen voksede og voksede fra en række skitser til reelle biler. Biler, som bliver leveret til forbrugerne i år.

Crowd in front of a Polestar stage at Brussels Motor Show 2020.

Det var et definerende aspekt ved Polstars første optræden ved det 98. Brussels Motor Show, som løb af stablen 10. - 19. januar 2020. Dette var ikke en showteaser om, hvad der venter folk. Det var chancen for kommende købere til at se nærmere på både Polestar 1'eren og Polestar 2'eren, med forventningen om, at en af dem kunne holde i deres indkørsel og blive nabolagets samtaleemne om blot nogle få måneder.

Brussels Motor Show er blevet afholdt to gange om året siden 1902 – med enkelte aflysninger. I lige år bliver der fokuseret på biler og motorcykler, og i ulige bliver rampelyset vendt med erhvervskøretøjerne. Årets event fandt sted i det 100.000 m2 store Brussels Expo. Med langt over 500.000 deltagere var der brug for pladsen.

Man kunne møde os to steder: ved vores egen stand i Hal 6 og Polestar 1'eren i showets Dream Cars-sektion. Ved vores egen stand udstillede vi en Polestar 2 i Void og en Polestar 1 i Matte Snow, foran vores signaturfacade – som var hvid denne gang. Bag facaden havde vi indrettet et lukket område med vores atelierborde, displayskærme og Polestar 2 i Thunder.

Alt sammen var bygget minimalistisk op. Polestar fra yderst til inderst. Det er nu engang, hvem vi er.

Udstillingen ved Dream Cars var til gengæld noget helt andet. Dream Cars er det eksklusive showroom reserveret til førsteklassesmodeller og superbiler, udsmykket efter specifikke temaer. Temaet for 2020 var "Forår og genfødsel", og hvis James Camerons Avatar havde vist et showroom, havde det set ud som dette. Pladsen mellem eventstandene i træ var med deres egne ord fyldt med "flourishing verdant nature", som kontrasterede perfekt med Polestar 1'eren i Matte Magnesium i midten.

De besøgende flokkedes til. Både vores eventstand og Dream Cars-showroomet var fyldt med folk, som var spændte på at se bilerne, snakke med produktspecialisterne og høre talen fra Polestar COO Jonathan Goodman og Polestar Production Manager Beatrice Simonsson. Salgstallene for Polestar 2 ramte to cifre allerede inden frokost den første dag. Vores første optræden ved Brussels Motor Show var en succes. Det har vist os, at i takt med at vores idé om elektriske performance-biler er vokset, er også antallet af interesserede, der vil være med på bølgen og have en Polestar stående derhjemme, vokset.

Det kan de få nu.

Relateret

Ræs mod en tidligere rally-mester i bakgear i Polestar 4

To kørere. Én iset bane. Polestar 4. Og et racerløb i bakgear.