Vi slutter cirklen med Houdini

Bedre cirkularitet, det er målet. Her hos Polestar er vi voldsomt stolte af vores ambitioner for klimaet, hvor cirkularitet er vores ultimative mål. Komponenter fra brugte produkter, som bliver til råmaterialer i nye produkter, er, når alt kommer til alt, det naturlige fremskridt.

Vi søger det selv, og vi søger det sammen med ligesindede. Vores gammelkendte inspirationskilde og samarbejdspartner, det svenske outdoor-brand Houdinigør store fremskridt mod fuldkommen cirkularitet. De har f.eks. oprettet verdens første tøjkompost sammen med Stockholmske Rosendals Trädgård. De økologiske beklædningsdele bliver først fremstillet i den sydsvenske skisportsby Ulricehamn. Og så ender de deres livscyklus i en Rosendals testfacilitet for tøjkompost. I overensstemmelse med vores voldsomme begejstring har vi lavet en lille video, hvor vi går helt amok (digitalt) over konceptet. Se den ovenfor.

Relateret

Rendered image of Polestar 4 interior with imagines planets outside

Hvordan vi passede vores solsystem ind i Polestar 4

Vores solsystem består af solen, otte planeter, fem dværgplaneter, måner, asteroider, kometer og en lang række andre himmellegemer. Denne lille del af galaksen har længe tryllebundet menneskeheden og kaldt på at blive udforsket. Men i stedet for at tage Polestar 4 ud i rummet, har vi taget rummet ind i Polestar 4.