Kanapéer i en bæredygtig tidsalder

Vi forsøger at have et makro-til-mikro-mindset. Vores ambition om at skabe mere bæredygtig elektrisk mobilitet har fået os til at zoome helt ud og helt ind. Vi tænker bæredygtighed ind i alt, fra køretøjer lavet med bæredygtige elementer, til organisering af events på en ny og mere miljøvenlig måde. Vi sigter efter at kunne se både skoven og træerne, så ingen detaljer undslipper vores opmærksomhed.

A white Polestar 2 parked on a empty parking lot in front of bridge.

Ja, selv forfriskningerne.

Et nyt Polestar Space er åbnet i London. Og for at overholde de gældende sikkerhedsregler på grund af pandemien, omdefinerede vi den store indvielse, ved at send et kit til alle journalister i stedet for at invitere dem indenfor. Hver kasse indeholdt alt, hvad man kunne forvente at finde ved en indvielse, inklusiv mad og drikke. Ingredienserne til disse blev høstet lokalt fra hvert af de fire punkter på vores stjerne og blev transporteret bæredygtigt i en Polestar 2.

Veganerkokken Kirk Haworth, som også sørgede for maden til det britiske prøvetursevent, kørte i sin Polestar 2 til Hainault-skoven i East London sammen med svampeplukkeren Finnian Casey og Gemma Tadman fra Vegan Life Magazine for at samle bl.a. støvbold og violet ametysthat. De blev derefter tilberedt i køkkenet på The Wild Room. "Omvendingen til en vegansk diet har ændre mit liv og den måde, jeg laver mad på", fortæller Haworth. "Jeg tror virkelig, at Polestar har gang i noget rigtigt med deres filosofi om at gøre veganismen til det normale".

01/08

Emma Samms and Andy Hamilton foraging in Bristol.
Jeg tror, jeg er faldet for Polestar 2.
Emma Samms

Michelinkokken Nigel Haworth fra Northcote – og far til førnævnte Kirk – kæmmede Lancashire-landskabet for strandtrehage, portulak, strandmælde og vilde brombær. "Når jeg designer en ny ret, handler det ikke kun om funktion, altså smagen, men også om formen, hvordan den tager sig ud", forklarer han. "Mon ikke nogen hos Polestar har tænkt det samme".

En Polestar 2 tog sydpå efter mousserende vin fra Oxney Organic Vinyard på grænsen mellem Kent og Sussex. Den norske vinbonde Kristin Syltevik bestyrer vingården, som følger en bæredygtig tilgang med minimal indgriben. Alle druer dyrkes på gården og høstes primært manuelt. "Formålet med alt det, vi gør, er at gøre os så bæredygtige som muligt", fortæller Syltevik. Det er fantastisk at se et bilmærke som Polestar med den samme etos".

Og sidst, men ikke mindst mødtes skuespilleren Emma Samms med sankeren Andy Hamilton i Bristol for at plukke hyben, sorte løvstikke og bjørneklo, som Angus Aarvold brugte som krydderier i sine kanapéer. "Jeg tror, jeg er blevet forelsket i Polestar 2," strålede hun.

Når det handler om at realisere mere bæredygtighed, ligger forskellen i detaljen.

Relateret

Ræs mod en tidligere rally-mester i bakgear i Polestar 4

To kørere. Én iset bane. Polestar 4. Og et racerløb i bakgear.