Polestar2

Enavansertelektriskfastback

Se mer

Polestar1

Enhybridmedhøyelektriskytelse

Nye versjoner tilgjengelig

Polestar 2 fra kr 349 000,-

Polestar 2 er tilgjengelig i tre nye versjoner med flere valgmuligheter. Utforsk Standard range Single Motor, Long range Single motor og Long range Dual motor for å se hvilken versjon som passer dine behov best.

Design og bestill
Leveringsklare biler

Få en Polestar 2 på noen uker

Se våre leveringsklare biler som bare venter på å slippe ut på veiene. Her er det en stor sjanse for at du finner din drømmekonfigurasjon som du kan sette deg inn i noen uker frem i tid.

Til de tilgjengelige kjøretøyene
Opplev den på nært hold

Prøvekjør Polestar

Sett deg bak rattet ved våre Spaces, på et event, eller der du befinner deg.

Bestill en prøvekjøring med Polestar

Re:Move

Møt Re:Move. En liten, men multifunksjonell elektrisk transportør, Re: Move, eksisterer for å vise frem et nytt vri på elektrisk mobilitet.

Les mer om Re:Move

Polestar additionals

Polestar produkter for våre mest hengivne fans. Her finner du produkter i form av klesplagg, kunsttrykk, skalamodeller og samarbeid med likesinnede merkevarer som deler vår lidenskap for innovasjon og bærekraft.
Utforsk butikken

Polestar 2 Livsløpsanalyse 2021

I fjor publiserte vi livsløps-karbonfotavtrykket for lanseringsutgaven av Polestar 2, sammen med den komplette metodikken vi benyttet. Dette årets LCA rapport omfatter de nye Polestar 2-versjonene (Long range Single motor og Standard range Single motor). Vi gir en full oversikt over alle utslipp fra vugge til grav, slik at du kan ta en velinformert beslutning.

Mer info

Polestar Precept

Precept: en regel som skal fungere som rettesnor for atferd og tanker. Med andre ord en erklæring om hvordan du har tenkt å gå frem. Starte slik du har tenkt å fortsette. Sette ord på hensiktene dine fra begynnelsen av. Et manifest.  Det er også navnet på noe som tar alle ambisjonene våre og kombinerer dem.

Les mer

Om oss

Vi er et bilmerke som lager elektriske høyytelsesbiler, med mål om å forbedre samfunnet vi lever i.

Les videre

Dette er Polestar

Polestar er et elektrisk høyytelsesbilmerke uten like. Vi innoverer for å drive utviklingen fremover og skape en bedre fremtid. En fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker. Vi deler teknologi og teknisk ekspertise med Volvo Car Group, men går våre egne veier som en ledestjerne.

Her i Polestar sier vi "Farvel til det normale"

Møt bilene

Polestar © 2021 Alle rettigheter forbeholdt
Endre sted: