Polestar kommer til Porsgrunn

Da Polestar Space Oslo åpnet i 2019, åpnet verdens andre vindu inn mot vår merkevare. I 2020 åpnet vi også ytterligere tre nye spaces. Først i Stavanger, etterfulgt av Trondheim også Bergen. Nå kommer vi til Porsgrunn.

Med dagens Polestar-modeller og fremtidige lanseringer ser fremtiden lys ut, så vi går en spennende tid i møte med en ny sterk merkevare.
Brede Bomhoff, Autostrada Volvo.

Navnet Porsgrunn kommer fra pors og grunn, som betyr "lav slette". Det finnes nesten ikke bedre forhold for en stille, høy-ytelses elbil enn i Porsgrunn. Og når vi møter mennesker som ser like lyst på fremtiden som oss, er det kort vei til å samarbeide.På sensommeren vil vi starte opp visning, prøvekjøring og utlevering av biler i samarbeid med Autostrada i Porsgrunn. "I Autostrada brenner vi for gode kundeopplevelser og gleder oss stort til å være med på denne reisen sammen med Polestar," sier daglig leder for Autostrada Volvo, Brede Bomhoff. "Med dagens Polestar-modeller og fremtidige lanseringer ser fremtiden lys ut, så vi går en spennende tid i møte med en ny sterk merkevare."