Film: Volvo S60 Polestar V8 Supercar kör över Sydney Harbour Bridge

Volvo Polestar Racings 650-hästars Volvo S60 Polestar V8 Supercars avslöjades för ett samlat pressuppbåd i Australien genom att med poliseskort köra över Sydney Harbour Bridge.

Nya Zealändaren Scott McLaughlin, som är teamkollega med Robert Dahlgren, körde tävlingsbilen på gatorna i Sydney till presskonferensen.

– Detta är något man bara får uppleva en gång i livet, att köra sin egen tävlingsbil över Sydney Harbour Bridge. Det var riktigt coolt och jag kan inte tacka Volvo, Polestar och GRM nog. Jag kände mig rätt viktig med alla blåljus runt mig, jag är glad att de var framför mig och inte jagade mig bakom, säger McLaughlin med ett skratt.

Volvo, Polestar och GRM är på väg till Sydney Motorsport Park där McLaughlin och Dahlgren kör årets första officiella V8 Supercars-test på lördag. Där kommer de för första gången ställas mot samtliga 23 förare och team i V8 Supercars från Ford, Holden, Nissan och Mercedes.

Se filmen från Sydney Harbour Bridge här.